VITEKRIST
Thursday, April 10, 2008
Homosexuella lever i 42 år?
Om man bortser från AIDS och hivsmittade homosexuella män så lever de i 42 år i USA. Endast 2% av dem överlevde sin 65 årsdag. De som dog av AIDS dog vid 39 års ålder. Samma siffra för gifta heterosexuella män är 75 år och 80% av dem fick se sin 65 årsdag. Ogifta/skilda män levde i snitt till 57 års ålder.

När det gäller lesbiska är situationen inte mycket bättre då de lever i snitt till 44 års ålder. Heterosexuella gifta kvinnors levnadslängd är 79 år och ogifta kvinnor 71 år.
US homosexuals

Homosexuella löper 116 gånger större risk att bli mördade, 24 gånger större risk för självmord och har 18 gånger större risk att dö i en trafikolycka än heterosexuella. Hjärtattacker, skrumplever och cancer förekommer i exceptionellt höga siffror.

Dessa siffor försöker säga något om den homosexuella livsstilen. Källan är dock mycket kontroversiell och ifrågasatt.

Källa:
www.familyresearchinst.org
Fotnot: Siffrorna hänvisar till medianålder.
Homosexuella lever i 42 år? posted by Vitekrist @ 1:56 AM  
14 Comments:
  • At Monday, April 20, 2009 at 9:25:00 AM PDT, Anonymous Olle said…

    SLUTA DÖLJA ER RASISM, bakom "kristna värderingar"

     
  • At Monday, April 20, 2009 at 10:13:00 AM PDT, Anonymous Anonymous said…

    Tack för din kommentar Olle.

    Jag ska vara försiktigare med hur jag formulerar mig i framtiden. Jag har inte avsiktligt varit rasistisk.

    Kan du hjälpa mig med hur jag skulle ha formulerat mig istället?

    /Vitekrist

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 2:18:00 AM PST, Anonymous Anonymous said…

    Allt detta är fabricerat av en mycket välkänd lögnare, "Paul Cameron" (som står bakom sajten "familiy research institute, som trots namnet bara är ett brevlådeföretag!)
    Slå upp honom på nätet och läs hans kritiker (respektive att ingen bestrider kritiken!)
    Han har blivit utesluten ur flera organisationer helt enkelt för att han ljugit!
    Han ljuger helt enkelt med statistik, han tog tex. och knatade in och tog några tidningar riktade till unga homos i homoställen, tog "medeldödsåldern" i dessa tidningar och påstod det var den normala dödsåldern för homos (se flera av de använda kurvorna här). Tycker man detta ger en korrekt ålder? Jämför då med att göra motsvarande med en tidning riktad till unga kristna, respektive kristna pensionärer.... Tror ni siffrorna på "medeldödsåldern" skulle bli samma?

    Redan vansinnigheten i påståendet om "42 år" borde fått de som inte helt sovit på lektionerna i statistik att reagera, det skulle betyda att hälften dör före!! (det borde inte finnas nästan några homos i livet, vilket inte stämmer med verkligheten!)
    För mer kritik, se tex:
    http://www.boxturtlebulletin.com/Articles/000,009/000,008.htm
    eller bara googla på "Paul Cameron", det är inte så att det är många som stöder honom (använder den hopdiktade statistik han producerar däremot, men kolla kritiken som sagt var!).....


    han har även påstått att homosexuella har I MEDELTAL (dvs hälften har fler!) upp till 1105 OLIKA sexpartners varje år!!!!
    Paul Cameron ur "MEDICAL CONSEQUENCES OF WHAT HOMOSEXUALS DO"
    Det blir alltså dryg två NYA om dan!!!!
    I verkligheten var det homosexuella prostituerade (före HIV/AIDS) som statistiken kom från (men likställdes med "vanlig" homosexuell, som om en hetrosexuell prostituerad skulle likställas med en normal hetrosexuell!!
    Detta är ytterligare ett bevis på hans intellektuella ohederlighet!


    Samme Paul Cameron är ivrig talare i Uganda och liknande ställen där man dödar/straffar homosexuella nu när de flesta västländer är medvetna om vilken skurk och lögnare han är....

    (inte så förvånande då han även själv har även har talat om utrotning av homosexuella som "lösning på problemet med homosexuella")


    Sak samma att han ljuger och sprider hat, nästan det "roligaste" är att läsa hans påstånde om hur överlägsen homosexuell sex skulle vara (!)

    "Ifall du isolerar sexualitet som något enbart för ens egen personliga förnöjelse, och allt du vill ha är den mest tillfredsställande orgasmen du kan få - och det är vad homosexuelitet verkar som- då verkar homosexualitet för kraftfull för att motstå. Bevisen visar att män gör ett bättre arbete på män, och kvinnor på kvinnor, ifall allt du söker efter är en orgasm"
    "Sex bland gifta tenderar att vara tråkigt. Generellt så levererar den inte samma sort av ren sexuell njutning som homosexuell sex gör"
    Paul Cameron, båda citaten ovan från Rolling Stone magazine, "The Holy War on Gays" 18:e Mars 1999

    Stödjer du honom här också?
    (personligen tycker jag mer det tyder på att han har "problem" och vill försöka skylla sina tilkortahavanden på andra människor!)



    Kolla gärna lite om honom innan du använder hans uppdiktade "statistiska" data...


    Eller för den del läs vad NÅGON som kollat upp honom och hans "statistik" säger

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 2:26:00 AM PST, Anonymous Anonymous said…

    Tack för din långa utförliga kommentar. Att sajten jag angav som källa är kontroversiell är dock inte någon nyhet.
    /Vitekrist

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 2:29:00 AM PST, Anonymous Anonymous said…

    "Det blir alltså dryg två NYA om dan!!!!"
    Skulle givetvis stått "tre", skrev fel!
    (dvs. ännu vansinnigare data)

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 2:44:00 AM PST, Anonymous Anonymous said…

    Jag tycker inte det låter omöjligt, om man är i svängen i en storstad. /Vitekrist

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 6:12:00 AM PST, Anonymous Anonymous said…

    Du menar att du tror att homosexuella i MEDELTAL ligger med tre NYA personer om dagen (de skall hinna jobba, äta och sova (samt inte minst ragga upp dessa tre nya) också!)
    (och väntar de till helgen är det 14/dag!)

    Med, säg 30 års aktiv sexualitet, skulle de alltså vara runt 33 tusen olika sexpartners/homo som NORMALFALL!!!
    Du tycker inte det låter lite svårt att klara av??

    (se även det att denna statistik var gjorda på homosexuella prostituerade i storstad, inte "normalhomosexuelle"! Tror du att undersökningar på "vanliga" hetrosexuella prostituerade skulle ge speciellt annorlunda värden? (de hinner nog ofta med tre nya kunder om dagen de med, men är det "normalhetrosexuella?"!..)

    Slutligen, vad tycke du om hans kommentarer om homosex?

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 7:35:00 AM PST, Anonymous Anonymous said…

    Jag tror inte man behöver vara prostituerad för att hinna med tre nya personer om dagen. Det skulle jag klara med lätthet på ett par timmar om jag nu inte vore monogam.

    Men jag förstår inte vad om är så konstigt med det? Man måste ju inte bjuda på middag för att få till det. Inte heller tycker jag hans kommentarer är alltför konstiga utan stämmer antagligen ganska bra med hur det ligger till.

    /Vitekrist

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 1:47:00 PM PST, Anonymous Anonymous said…

    "utan stämmer antagligen ganska bra med hur det ligger till.
    "
    Som sagt var, ännu en gång!!!!!
    Se det jag påpekade två gånger att undersökningen var över homosexuella prostituerade....
    Det är INTE normalt "medeltal" för homosexuella, lika lite som statistik över samlagspartners hos en hetrosexuell prostituerad är normalt medeltal hos hetrosexuella!

    Är det så svårt att inse att även om du mot förmoodan lyckas hitta någon som lyckas med 33 tusen OLIKA sexpartners i ens ett kort sexuellt liv, att dessa INTE är representativa för varesig homo eller hetrosexuella?
    (faktiskt att prostituerade kanske tom. har lite fler än vanliga medelsvensson (varesig homo eller hetero!)

    Även fabriceringen av de övriga datat är som sagt var en aning svårt att försvara, läs vad kritikerna påvisar om hans påståenden (och inte minst att ingen bemöter kritiken av honom!), bara anta att dom är korrekta är ingen bra bevismetod, speciellt när saker som "1105 samlagspartner per år" respektive "knappt någon homosexuell äldre existerar" (vilket medellivslängd 42 år skulle innebära!)

    Du sade heller inget om citatet om "Bevisen visar att män gör ett bättre arbete på män, och kvinnor på kvinnor"
    Vilket inte jag anser, gör du? (HAN gör det, gör det honom trovärdig?) Bara en sådan sak som "bevisen" han talar om i detta citat... vilka då? (ännu ett direkt framfantiserat påsående av honom!) han fantiserar (eller har personliga sexproblem) det finns inget som talar för att han är korrekt i att tro att homosex ger "bättre" sex!


    liksom det att han förespråkat mord på homosexuella som "lösning"

    Vad i vad han påstår är det som gör att du tycker han är så trovärdig? (bara att han fördömmer homos?)

    Bara EN medveten lögn gör normalt att man förkastar en forskares arbeten, han är visseligen inte direkt en forskare i ämnet, men han har ENBART sysslat med lögner, "kreativa citeringar" och medvetet selekterade data sedan han startade ägna sig åt att fördomma homosexuella (rent av propagera för mord och förföljelse av dom!)

    Det finns vettiga motståndare mot homosexualitet, men denne är i samma grupp som Phelbs, bara med påhittad statistik som "argument" istället för omaskerat hat...

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 3:10:00 PM PST, Anonymous Anonymous said…

    Jag skulle inte ha något fysiskt problem med att klara 3-5 sexpartners per dag och att hitta dem är hur enkelt som helst det är bara att gå med i en av de större swingersklubbarna eller via Internet.

    /Vitekrist

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 4:00:00 PM PST, Anonymous Anonymous said…

    Du får problem även då med tre NYA om dagen, men sak samma...
    Finessen är att du om du gör det inte är en "normal" hetrosexuell, på samma sätt som motsvarande homosexuelle inte heller skulle vara en "normal" homosexuell...
    (det är att det är normalt beteende som Cameron yrar om!)



    Vad säger du om hans påstående om "Bevisen visar att män gör ett bättre arbete på män, och kvinnor på kvinnor"
    Tror du på det, och vilka bevis talar han om?

     
  • At Sunday, February 7, 2010 at 11:00:00 PM PST, Anonymous Anonymous said…

    Om du bor i en storstad så hittar du lätt många nya, det finns hela sajter fulla av dem.

    När han talar om bevis så har jag inte skrivit om det och känner inte till källan men vad är det som säger att det inte skulle stämma? Om man bara är ute efter en orgasm så kan ju en relation vara i 10 minuter och det passar även in på resonemanget med hur många man hinner med. /Vitekrist

     
  • At Wednesday, April 7, 2010 at 4:47:00 AM PDT, Anonymous Anonymous said…

    Som sagt var, du skall hinna jobba, sova och inte minst ragga också...

    Du veerkar heller inte ens reflekter över att det var över prostituerade!!!!

    (tror du en undersökning på hetrosexuella prostituerade skulle vara representativ till hur många (och olika) hetrosexuella ligger med/år..


    Och än en gång, har du läst vad Cameron skrev om
    att homosex skulle vara "bättre"????

    Tyder inte det på att han kanske inte är någon bra referens?

     
  • At Wednesday, April 7, 2010 at 9:44:00 AM PDT, Anonymous Anonymous said…

    Jag är väl snygg eller nåt. /Vitekrist

     

Post a Comment

<< Home
 
Jag har inte kommit för att sända frid, utan svärd. Matt 10:34
Vitekrist skräckhjälm
Previous Post
Archives
Psaltaren 110

Din makts spira skall Herren utsträcka från Sion, du skall härska mitt ibland dina fiender.

Villigt kommer ditt folk, när du samlar din här. I helig skrud kommer din unga skara framgent inför dig, som daggen kommer ur morgonrodnadens sköte.

Herren har svurit och skall inte ångra sig: Du är en präst till evig tid efter Melki-Sedeks sätt.

Links